Over vingerafdrukken

Nadat u een geheime code hebt ingesteld, kunt u ervoor kiezen om toegang te beveiligen met een vingerafdruk. Kaspersky-app gebruikt dezelfde vingerafdrukken die u toevoegt in uw apparaatinstellingen. Dus als u nog niet eerder vingerafdrukken hebt gebruikt, wordt u doorgestuurd naar uw apparaatinstellingen.

In het geval dat u vingerafdrukken wilt gebruik om de toegang tot de instellingen en functies van Kaspersky-app te beveiligen, schakelt u het selectievakje Ontgrendelen met vingerafdruk in de installatiewizard in, of via Instellingen > Schermvergrendeling.